De aller beste spilleautomatene

Hvis du har opprettet en profil hos et nettcasino så har du sikkert lagt merke til at det finnes hundrevis av kule spilleautomater å velge mellom. Med et så stort utvalg så er det utrolig vanskelig å vite hvor du bør begynne, for det er jo ikke slik at alle liker akkurat de samme automatene!

Ulike automattyper

Det første du bør tenke på når du kikker etter gode spilleautomater, er hvilke type automat du er ute etter. I hovedsak kan vi snakke om tre hovedtyper; jackpot, klassisk og video. Jackpotautomatene er de hvor du finner de aller største premiene, som blir større og større jo mer folk spiller. Klassiske spilleautomater er det du gjerne forbinder med fysiske spilleautomater, eller såkalte enarmede banditter. Her finner du tradisjonelle symboler som kirsebær og sitroner, og du har som regel tre til fem hjul, med tre til fem rader. Videoautomatene er de mest moderne, og de finnes i en rekke varianter. Her får spillutviklerne vist frem sine animasjonskunnskaper samtidig som de kan leke med ulike funksjoner og bonusalternativer.

Spennende tema

I tillegg til type automat kan du selvsagt også kikke på hva slags tema som finnes. Du finner en rekke filmbaserte automater, gjerne også med filmklipp og filmmusikk fra originalen. Andre populære tema er eventyr, musikk og historie. Et godt eksempel på en automat som kombinerer tegnefilm og historie er NetEnts Gonzo’s Quest. Det finnes også en rekke automater bygget på kjente personligheter som for eksempel Jimi Hendrix og Guns ‘N’ Roses.

Bonusfunksjoner

Til sist kan det også være morsomt å sjekke ut populære automater med kule tilleggsfunksjoner. Et godt eksempel på dette er automaten Devil’s Delight hvor du sanker sjeler i bonusrunden. Det finnes en rekke morsomme funksjoner der ute, vær blant annet på utkikk etter Avalanche-funksjonen og ekspanderende wild-symboler.